Translate

divendres, 25 de maig del 2012

EL CARTELL DEL TORNEIG

Us presentem el cartell del I TORNEIG TRASMAPI ILLA DE FORMENTERA.


Els propers dies 9 i 10 de juny, el CB Trasmapi Formentera organitza un torneig de basquet i mini-basquet en el qual hi participaran, a data d' avui, 8 equips procedents d' Eivissa i Mallorca.


Seran 2 intensos dies de partits, jocs i concursos on els joves jugadors de basquet de les nostres illes podran jugar, competir i conviure amb jugadors d' altres clubs.


El nostre patrocinador TRASMAPI ofereix el viatge gratuït a jugadors, tècnics i delegats de tots els clubs, i el 50% de descompte als acompanyants.


El CBF ha negociat amb diferents col.laboradors locals descomptes especials en allotjament i lloguer de vehicles (consulteu amb la organització). També es posaran autobusos a disposició del clubs que demanin transport organitzat des del port dins el Pavelló Insular Antoni Blanc de Sant Francesc.
Els clubs es podran allotjar gratuïtament en l' antic pavelló municipal.


Menció especial mereix el CLÍNIC per a entrenadors que el dissabte 9 de juny a partir de les 10h oferirá el seleccionador espanyol sub-18 Juan Antonio Orenga. Sota el títol CONCEPTOS TÁCTICOS Y TÉCNICOS DE LAS CATEGORÍAS DE FORMACIÓN, el tècnic ens farà una demostració pedagògica de primer nivell. Cal recordar que actualment, Juan Antonio Orenga és l' ajudant de Sergio Scariolo a la selecció espanyola absoluta i un dels tècnics més cotitzats d' Europa gràcies al seu títol de campió del món oficiós aconseguit a Mannheim amb els sub-18, títol que no es guanyava des de la generació en que els Gasol, Navarro i companyia jugaven en categoria junior.


El clinic comptarà com a 10h de pràctiques per al títol d' entrenador i com a formació complementària certificada per la FBIB.


El cost de la inscripció al clínic és de 25€ i serà gratuïta per a menors de 18 anys.


Inscripcions al torneig fins el 30 de maig a basketformentera@gmail.com
Les inscripcions al clínic es podran fer fins l' últim moment.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada