Translate

divendres, 30 d’agost del 2013

CARNET SIMPATITZANT CBTF

El Club Basquet Trasmapi Formentera inicia una campanya de captació de socis i simpatitzants per la temporada 2013-14 amb l' objectiu de consolidar una massa social que garanteixi la continuitat i independència del club.
Una de les principals eines serà el nostre CARNET DE SOCI/SIMPATITZANT. Aquest carnet oferirà una sèrie d' avantatges i privilegis als seus titulars que compensaran àmpliament el seu cost anual.

DEIXA'T MIMAR PER FORMENTERA!


Diversos comerços de Formentera s' han adherit a aquesta campanya oferint descomptes en els seus establiments. Els negocis implicats en les ofertes del mes de setembre serien:
El nostre principal patrocinador Trasmapi ofereix 20% de descompte a qualsevol compra de bitllets en taquilla (excepte recàrregas de Trasmapi Card). Aquesta oferta no és acumulable amb altres i es farà només a titulars del carnet de soci-simpatitzant del club.


Forservice. Empresa de serveis de construcció, electricitat, neteja d' apartaments, jardineria, etc ofereix un 10% de descompte.

 
Fisio Formentera. Centre de fisioteràpia a Sant Francesc. Preu especial de 20€ per sessions de 45 minuts.

 
Juguetería Pinocho. 10% de descompte en la compra d' articles.

 
Bar-Restaurant Sa Garrafa. 10% de descompte en sopars.

Primera visita d' orientació gratuïta.

 
10% en material escolar (a partir 1 octubre, excepte folis i tintes d' impresora).

Centro Médico Formentera. % descuento en visitas médicas.
Kiosco 62. 10% de descompte a socis i simpatitzants del club


Kiosco Lucky. Platja de Migjorn. 10% de descompte a socis i simpatizants del club.






Vols adherir el teu comerç al programa de fidelització del Club Basquet Trasmapi Formentera i aprofitar els seus avantatges?


-Es gratuït.-Et permet fidelitzar clients tot l' any.-Ajudes al club donant motius a les persones per fer-se simpatitzants del club.-Millores la teva imatge.

+info a basketformentera@gmail.com i per telf al 634549072.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada