Translate

dilluns, 14 de gener del 2013

LES ESTRELLES DE LA SETMANA

En aquesta secció, cada setmana nomenarem a les estrelles de cada categoria. La decisió serà fruit de la feina feta durant tota la setmana, no de l' actuació puntual en un partit, i de les particulars circumstàncies que envoltin a cada jugadora i jugador.


I les estrelles de la setmana del 02-03 de febrer de 2013 són:


Les categories premini i mini s' hagueren de suspendre degut al fort temporal de vent, per tant aquesta setmana no hem pogut avaluar estrelles en la seva totalitat.Categoria cadet masculina: Jordi Costa.

En Jordi es mereix ser destacat aquesta setmana per un motiu molt concret: comença a entendre que només amb esperit de superació podrà lluitar contra tot el que es proposi. Ahir en Jordi va jugar pocs minuts, ni tan sols va anotar, però per primer cop li veiérem una cosa que no haviem vist fins ara: ACTITUD. El poc temps que va estar en pista s' hi va deixar la pell. Sembla que ha trobat el camí.

Categoria senior: Alex Alegre. 

El Pitbull de l' equip. Quan ell juga es nota. I quan no, encara més. Alex transmet lluita, entrega i no dona una pilota per perduda. Ahir, 12 punts, 6 rebots i 5 pilotes robades.


I les estrelles de la setmana del 26 i 27 de gener de 2013 són:

Categoria Premini: Vicent Mayans.

Un autèntic tot-terreny. En Vicent va a per totes i juga cada pilota com si fos l' última.


Categoria mini femení: Salma Juan.

Dins la millora general de l' equip, una de les co-responsables de la gran millora de l' equip femení davant el difícil equip del PDV. La Salma contagia la energia i intensitat que l' equip necessita.

Categoria mini masculí: Pasqual Mayans Ferrer.

Una de les nostres promeses de categoria premini va debutar en categoria superior i per la seva entrega, lluita i concentració va ser el millor del nostre equip. Aquesta nominació ha de servir també com a toc d' atenció per als seus companys de l' equip mini, els quals aquesta setmana han estat una mica més distrets, tot i que entenenm les baixes per a causa de la grip han descentrat la dinàmica ascendent del grup. Enhorabona a en Pasqu i a seguir treballant per continuar ajudant a l' equip mini quan sigui necessari.

Categoria cadet masculina: Sergio Sereno.

Triat pels seus propis companys, ha estat l' estrella de la setmana del cadet. En Sergio defensa, ataca, tira, corre, penetra, reboteja...Va a per totes des del primer fins a l' últim minut. La seva entrega fins al final va permetre donar la cara durant 3 periodes davant el dur equip de Sa Real B. Quan ell va caure per molèsties físiques als bessons l' equip s' en va ressentir.

Categoria senior: Manolo Petit. 

Màxim annotador de l' equip amb 30 punts i imparable dins la pintura. Si  físicament es cuidés seria sense dubte un dels millors jugadors de la categoria.

 --------------------------------------------------------------------------------------


Encetem una nova secció, on cada setmana nomenarem als MVP de cada categoria. La decisió serà fruit de la feina feta durant tota la setmana, no de l' actuació puntual en un partit, i de les particulars circumstàncies que envoltin a cada jugadora i jugador.I les estrelles de la setmana del 12 i 13 de gener de 2013 són:

Categoria Premini: Arnau Ferrer Costa.

Per la seva feina i esforç fet durant la setmana, el seu esforç i el seu companyerisme. 


Categoria mini femení: Aroa Borja Mena.

Per les seves ganes per millorar dia a dia, el seu esforç i continuïtat. L' Aroa ha fet un gran progrés en els últims mesos!

Categoria mini masculí: Gerard Ribas Verdera.

Per la seva capacitat de treball i assimilació de conceptes i fer un gran partit diumenge passat, sent el màxim anotador de l' equip. En Gerard no falla mai a cap entrenament!

Categoria cadet masculina: Aquesta setmana no hem tingut partit, però si hem de destacar a algú, ens quedem amb la feina d' en Alex Torres, que setmana a setmana continua derribant barreres amb el seu esforç i compromís.

Categoria senior: Manolo Petit. 

Màxim annotador de l' equip amb 21 punts, tot i tenir molèsties físiques. El Gran Capità!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada