Translate

dissabte, 10 de març del 2012

EL 15% DELS ESCOLARS DE 6 A 9 ANYS DE SANT FERRAN ES DECANTEN PEL BASQUET

Gran acceptació de la presentació del Club de Bàsquet Formentera entre els més petits de l' escola de Sant Ferran. Un total de 12 nens i nenes varen venir a la primera classe del curs d' Iniciació al Bàsquet organitzat pel club després de les nostres I Jornades d' Inicació en aquest centre escolar per a uns 100 alumnes de 1er, 2on, 3er i 4rt de Primària. Altres pares i mares varen venir també a sol.licitar la inscripció dels seus fills i filles per la propera setmana, lo que ens porta a lo que ja imaginàvem: ganes de fer bàsquet no falten. Lo que faltava era un club i posar-se a fer feina.


Tal i com ja vàrem anunciar, la propera setmana rebrem als alumnes del col.legi Mestre Lluis Andreu de 1er i 2on de Primària (dilluns 12 de març) i als de La Mola (dimars 13).


Durant la segona quinzena de març repetirem actuació entre els alumnes de 3er, 4rt, 5è i 6è del Meste Lluis Andreu de Sant Francesc (uns 180 aproximadament) i ens quedarà pendent els de 1er i segon d' ESO de l' institut Marc Ferrer, que si tot va bé es faria l' última setmana d' aquest mes (pendent de confirmació).


A destacar que si es repetissin els mateixos percentatges obtinguts amb Sant Ferran, el Club de Bàsquet Formentera podria consolidar en només 6 mesos una escola amb més de 60 alumnes, xifra suficient per formar ja els equips de categories escolars que a partir d' octubre i novembre començarien a competir a les lligues inter-pobles de Formentera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada