Translate

dilluns, 4 de juny del 2012

EL QUADRE DE PARTITS DEL I TORNEIG TRASMAPI ILLA DE FORMENTERA











Ja tenim el quadre de partits i la normativa del torneig.





1 REGLAMENT ESPECÍFIC DEL TORNEIG.


1.1 Ens regirem pel Reglament General per les competicions organitzades establert per la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, temporada 11/12, amb les excepcions detallades al punt 2.1.


1.2 Les regles no regulades en aquesta normativa es regiran per les més elementals normes del fair play i en benefici de la integrita física i moral dels nens i nenes participants.


2 CATEGORIES DEL TORNEIG I FORMAT DE COMPETICIÓ:


BABY: 3 equips. CB Formentera, Cric Ses Salines i Sa Graduada.
PRE-MINI iniciació (mixte): 4 equips. Sa Graduada, Cric Ses Salines (2) i CB Formentera
PRE-MINI masculí: 2 equips. Cric Ses Salines i CB Formentera.
PRE-MINI femení: 2 equips. PDV Puig d’ En Valls I Cric Ses Salines.
PRE-MINI mixte. 3 equips. Sa Bodega, Sa Graduada i CB Formentera.
MINI masculí: 3 equips. CB Calvià, CB Esporles i Cric Ses Salines.
MINI femení: 3 equips. CB Esporles, PDV Puig d’ En Valls i Cric Ses Salines.
CADET masculí: 3 equips: Sa Graduada, CB Calvià i Cric Ses Salines.
CADET femení: 3 equips. CB Esporles, Cric (2).
SENIOR: 4 equips. CB Sa Bodega, Eivissa Basquet, Cric Ses Salines I CB Formentera.


2.1 Els formats de competició seran els següents:


BABY: Partits de 2 temps de 8 minuts tots contra tots.
Pre-mini en format triangular: partits de 2 quarts de 12 minuts a rellotge seguit. 1 temps mort d’ un minut per quart. 2 minuts per canviar de quart i 5 minuts per canviar de rival.
PRE-MINI INICIACIÓ en format quadrangular: partits de 2 temps de 9 minuts de rellotge seguit. 1 temps mort d’ un minut per quart. 2 minuts per canviar de quart i 5 minuts per canviar de rival.
MINI: els partits seran en format de 2 temps de 12 minuts per quart. 1 temps mort d’ un minut per quart. 2 minuts per canviar de quart i 5 minuts per canviar de rival.
CADETS: els partits seran en format triangular de 2 temps de 15 minuts per quart. 1 temps mort d’ un minut per quart. 2 minuts per canviar de quart i 5 minuts per canviar de rival.
SENIOR 1: els partits seran en format triangular de 2 temps de 15 minuts per quart. 1 temps mort d’ un minut per quart. 2 minuts per canviar de quart i 5 minuts per canviar de rival.
SENIOR 2: l’ enfrontament Sa Bodega-CB Formentera es farà a partit únic de 4 temps de 12 minuts a rellotge seguit. 1 temps mort d’ un minut per quart. 2 minuts per canviar de quart i 5 minuts de descans a la mitja part.
En tots els casos, els 2 últims minuts de cada partit seran a rellotge parat, excepte en aquells casos en que la diferència de punts a falta de 2 minuts pel final sigui superior a 15, en que el rellotge no s’ aturarà.
Eln cas d’ empat s’ allargaran els partits en periodes de 3 minuts fins que un dels dos equips guanyi el partit.


3. ASSEGURANCES


3.1 Els clubs participants declaren que tots els seus equips inscrits tenen la seva assegurança federativa en vigor i es faran càrrec de qualsevol dany, lesió o accident que pogués produïr per causes no imputables a la organització. La inscripcio al torneig comporta automàticament l’ acceptació d’ aquest pàrraf.
3.2 Si algun club no tingués a tots els jugadors amb l’ assegurança esportiva en vigor, la organització posa a la seva disposició una assegurança esportiva puntual per a l’ esdeveniment. Serà responsabilitat dels clubs informar a la organització dels jugadors/es que puguessin no tenir la corresponent assegurança.


4. HORARIS.


Els horaris dels partits seran els pre-fixats per la organització i no podran ser modificats. Cada equip haurà de presentar-se mínim 15 minuts abans de cada partit. S’ habilitaran zones fora de la pista de joc perquè els equips puguin fer l’ escalfament i estiraments previs a la primera presa de contacte amb la pilota. Es prega que s’ aprofiti per escalfar abans d’ entrar en pista per no alterar l’ horari de partits.


5. ARBITRATGES I ANOTACIONS.


5.1. Els àrbitratges seran realitzats pels mateixos monitors i/o voluntaris de la organització.
5.2. La mesa d’ anotacions serà controlada també per monitors i voluntaris de la organització. Només hi haurà una persona per mesa per controlar faltes personals i crono.








Consulta el quadre de partits a https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArmbbzMBmQZ_dEZTVlk5MHV5TU1zWWdDd096a2hFZHc


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada